مطالعات تیم مهندسی حفاری پروژه نه حلقه پارس جنوبی در شرکت پژواک انرژی، با موضوع مقایسه موتورهای حفاری درون چاهی و سیستمهای هدایتپذیر چرخشی در قالب یک مقاله در ژورنال بینالمللی منتشر شد.
تیم فنی مهندسی پروژه حفاری چاههای تکمیلی میدان گازی پارس جنوبی در شرکت خدمات مهندسی پژواک انرژی، مطالعهای پیشگامانه را با هدف بهبود عملکرد حفاری و کاهش زمان حفاری پیشروی پروژه پارس جنوبی انجام داده است. این مقاله موتورهای درون چاهی و سیستمهای هدایتپذیر چرخشی را به عنوان دو روش مرسوم در حفاری چاههای انحرافی مورد بررسی قرار داده است. نتایج نشان میدهد که استفاده از سیستمهای هدایتپذیر چرخشی در مقایسه با موتورهای دورن چاهی مرسوم نهتنها مزایای فنی دارد، بلکه از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه خواهد بود.
بر اساس یافتههای این پژوهش، پژواک انرژی در نظر دارد با هدف افزایش سرعت و بهبود عملکرد حفاری از سیستم هدایتپذیر چرخشی در حفاری چاههای پروژه حفاری نه حلقه چاه اینفیل پارس جنوبی استفاده نماید.
یافتههای این پژوهش در ژورنال آمریکایی صنعت نفت و شیمیایی، که یک ژورنال نمایهشده در مجله آیاسآی و از نشریات معتبر بینالمللی در حوزه مهندسی نفت و انرژی است، منتشر شده است.
همچنین، آقای کورش توکلو، کارشناس ارشد پروژه، بهعنوان داور علمی برای ارزیابی یک کتاب حفاری توسط نشریه بیپی اینترنشنال انتخاب شده است. وی این فعالیت علمی را تحت نام پژواک انرژی انجام داده و موفق به دریافت گواهی معتبر داوری از نشریه بیپی اینترنشنال شده است.
بیپی اینترنشنال یک سازمان انتشاراتی شناختهشده جهانی است که در انتشار کتابهای علمی، فنی و پزشکی تخصص دارد.
تیم مهندسی پروژه حفاری چاههای تکمیلی میدان گازی پارس جنوبی در شرکت پژواک انرژی همچنان متعهد به توسعه تحقیقات و فناوری از طریق انتشار مقالات در ژورنالهای معتبر بینالمللی و مشارکت در همکاریهای علمی سطح بالا است و به پیشرفت صنعت کمک میکند. این تلاشهای علمی، همسو با تعهد پژواک انرژی در راستای پیشرفت و ارتقای علمی و فنی در صنعت نفت و گاز میباشد.
جزئیات بیشتر درباره این پژوهش را اینجا بخوانید
https://www.opastpublishers.com/open-access-articles/comparison-of-mud-motor-and-the-rotary-steerable-system-rss-as-two-main-directional-drilling-methods.pdf